• Hírcsatorna
 • Levélküldés
 • Facebook
 • [:en] [:hu]
  Vissza

  Magyar Telekom MT story

  A Magyar Telekom Csoport a régió és egyben Magyarország vezető kommunikációs szolgáltatója. A vállalatcsoport számára kiemelkedően fontos a minőségi ügyfélkiszolgálás, mindemellett komoly hangsúlyt fektet a cégszintű irányelvek dolgozók körében történő elfogadtatására és az azokkal való azonosulás elősegítésére.

  A megbecsülés, tisztesség, a csapatszellem, a T-Csoport iránti bizalom, hűség mind ügyféloldalról, mind munkavállalói szempontból elsődleges a Magyar Telekom számára. Az Active Vision a T-Csoport együttműködő partnere hosszú évek óta, rajtuk keresztül a Hopper Communication megbízása egy színes, izgalmas, érdekes, mozgalmas, interjúkkal és videókkal tarkított folyamatosan frissülő intranetoldal felépítésének megalkotására, valamint grafikájának életre hívására szólt, melynek meghatározó eleme a Deutsch Telekom által előírt jelkép, a ?digitkígyó?.

  A tervezett és 2009. óta módosítás nélkül használatban lévő design az arculati előírások betartása mellett hangsúlyozottan innovatív, ezzel grafikailag is megerősítve az irányelvek előremutató hatását.

  Kapcsolódó megoldásaink

  Vissza